Print on demand σημαίνει ότι ΄τυπώνουμε κατά παραγγελία΄ και το egoetego κάνει ακριβώς αυτό.
Δηλαδή δημιουργούμε το προϊόν όπως εσείς επιθυμείτε, εκτυπωμένο με όποιο σχέδιο ή φωτογραφία θέλετε.
Οι εξαιρετικές τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των εκτυπώσεων δίνουν την ευκαιρία στη δημιουργική φαντασία των συνεργατών μας , σχεδιαστών και κατασκευαστών, να σας προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεται και εσείς σχεδιαστές προϊόντων και οι καλλιτέχνες των δώρων σας.
Επίσης print on demand σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα σαν ιδιώτης ή επαγγελματίας να αποκτήσετε ένα ή λίγα αντίγραφα του προϊόντος σας, αποφεύγοντας τους παραδοσιακούς τρόπους εκτύπωσης που απαιτούν μεγάλο αριθμό αντιγράφων (τιράζ) και έτσι να αποκτήσετε τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας δώρα πολύ οικονομικά και εκτυπωμένα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης.

Η εκτύπωση Vinyl print (thermotransfer vinyl cut printing) με ανεξίτηλα χρώματα είναι η κορυφαία ποιοτικά μέθοδος εκτύπωσης καθαρών και λαμπερών χρωμάτων βινυλίου (όχι φωτογραφίας / για εκτύπωση φωτογραφίας δείτε:”Τι είναι η φωτογραφική εκτύπωση inkjet? “).
Είναι κυριολεκτικά ανεξίτηλα και έχουν δοκιμαστεί από την egoetego με επίμονα και μακροχρόνια επιτυχημένα τεστ αντοχής σε βαβακερά και συνθετικά ενδύματα, δέρματα και νάυλον υλικά.
Τα χρώματα είναι σταθερά (όχι υγρής μορφής) με 100% χρωματική κάλυψη με αποτέλεσμα να μην φεγγρίζει το χρώμα του ενδύματος ειδικά των σκούρων υφασμάτων.
Αποδίδουν εξαιρετική εμφάνιση στα μεταλικά χρώματα (ασημί – χρυσό) , στα έντονα χρώματα fluo (λαχανί, πορτοκαλί, φουξ), και εξαιρετική απόδοση σε σχέδια με λεπτομέρειες.
Στα ενδύματα είναι η μόνη μέθοδος εκτύπωσης που αντέχει σε ζεστό πλύσιμο 60°C χωρίς την παραμικρή φθορά ή αλλοίωση των καθαρών και λαμπερών χρωμάτων και σιδερώνονται άφοβα ανάποδα (μέσα-έξω).
Για τον λόγο αυτό η egoetego, ειδικά για όλα τα ενδύματα, σας προσφέρει την εγγύηση EgoPrintGuarantee διάρκειας 2 ετών.

Αν είστε προχωρημένος χρήστης, γραφίστας ή επαγγελματίας σας ενημερώνουμε ότι :
* Tα σχέδια vinyl print είναι διανυσματικά (vectors), και επομένως τα αρχεία που ανεβάζετε ή τα αρχεία που θα μας στείλετε πρέπει να είναι της μορφής *.ai,*.eps,*.svg.
* Είναι κατάλληλα για σχέδια με καθαρά πλακάτα χρώματα και όχι για φωτογραφική απεικόνιση ντεγκραντέ χρωμάτων
* Είναι ιδανικά για εταιρικά λογότυπα και σήματα, ενδύματα αθλητικών ομάδων (Ονόματα και νούμερα) και για όλα τα σχέδια που έχουνα καθαρά πλακάτα χρώματα.
* Δεν απαιτείται minimum ποσότητα εκτυπώσεων
* Ιδανική εκτύπωση για μικρές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη λίγων ενδυμάτων
* Ιδανική εκτύπωση για επιχειρήσεις που χρειάζονται διαφορετικά ενδύματα εργασίας με διαφορετικές εκτυπώσεις σε μικρές ποσότητες
* Ακριβής απεικόνιση λεπτομερειών εκτύπωσης
* Θέλετε τη βοήθεια ή τη συμβουλή μας?

  Η φωτογραφική εκτύπωση inkjet (ψεκασμού) είναι σήμερα η κορυφαία εκτυπωτική μέθοδος φωτογραφικής απεικόνισης.
  Ο μοναδικός τρόπος να δείτε τις φωτογραφίες σας εκτυπωμένες με ποιότητα και ευκρίνεια σε όλη τη σειρά των προϊόντων egoshop.

  Χρήσιμες συμβουλές για καλύτερη εκτύπωση των φωτογραφιών σας.
  Ανεβάστε τη φωτογραφία σας από κινητό, tablet, υπολογιστή, laptop, φωτογραφική μηχανή.
  Στη φωτογραφία που θα ανεβάσετε εφαρμόζουμε φίλτρα βελτιστοποίησης εικόνας.
  Σε κάθε περίπτωση όμως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την ποιότητα της.
  Όσο καθαρότερη είναι η φωτογραφία σας, τόσο καλύτερη απόδοση εκτύπωσης
  θα πετύχουμε.
  Αν μπορείτε, φροντίστε η φωτογραφία σας να έχει ανάλυση 300 pixels/inch,
  ή τουλάχιστον να μην είναι μικρότερη από 150 pixels/inch,
  (για μέγεθος εικόνας από 15Χ20cm έως 20x30cm).
  (κατάλληλα αρχεία εικόνας με μορφή: .jpeg,*.bmp,*.tiff,*.pdf,*.png,*.gif).
  * Θέλετε τη βοήθεια ή τη συμβουλή μας?

   Δυο τρόποι για να κολλήσετε τα αυτοκόλλητά σας
   1. Βρεγμένη εφαρμογή. Για το κόλλημά τους ψεκάστε διάλυμα νερού με ελάχιστο υγρό πιάτων, στην επιφάνεια που θα κολλήσετε το αυτοκόλλητο. Μετά αφαιρέστε το χαρτί του αυτοκόλλητου και ψεκάστε επίσης την πλευρά που θα κολληθεί. Εφαρμόστε το γλιστρώντας το στο σημείο που θέλετε. Στραγγίστε το πιέζοντας με μια επίπεδη πλαστική επιφάνεια – σπάτουλα (μια παλιά θήκη cd ή ένα σκληρό χάρακα). Σε 2 ώρες θα έχει στεγνώσει και θα έχει εφαρμόσει άψογα χωρίς φούσκες και μπορείτε άν θέλετε άφοβα να γυρίσετε τις άκρες στα πλαϊνά και να τις κολλήσετε επίσης. Αλλιώς ξακρίστε με ένα κοπίδι τις άκρες γύρω-γύρω και έχετε τελειώσει.

   2. Στεγνή εφαρμογή. Αν έχετε τη δυνατότητα αφαιρέσετε την επιφάνεια που θα κολλήσετε το αυτοκόλλητο (π.χ. πόρτες ντουλαπιών ή συρτάρια) και εργαστείτε σε ένα επίπεδο πάγκο ή τραπέζι. Αφού κεντράρετε το αυτοκόλλητο στην επιφάνεια που θα το κολλήσετε, στερεώστε το ελαφρά με μια χαρτοταινία στο κέντρο του αυτοκόλλητου πάνω και κάτω ή δεξιά και αριστερά ανάλογα πως σας βολεύει. Σηκώστε το ένα μισό του αυτοκόλλητου και διπλώστε μια λωρίδα 10-20 εκατοστά από το προστατευτικό χαρτί. Κολλήστε το στην επιφάνεια σας πατώντας την σπάτουλα από μέσα προς τα έξω διώχνοντας τον αέρα που πιθανόν να δημιουργήσει φούσκες. Αφαιρέστε την χαρτοταινία. Το αυτοκόλλητο αφού έχει κολληθεί από την μια άκρη είναι σταθερό και μπορείτε αφαιρώντας από κάτω το προστατευτικό χαρτί λίγο-λίγο, να κολλάτε σιγά σιγά από πάνω το αυτοκόλλητο γλιστρώντας την σπάτουλα από μέσα προς τα έξω σταδιακά μέχρι να κολληθεί όλο το αυτοκόλλητο. Αν έχουν δημιουργηθεί φούσκες αέρα τρυπήστε στο κέντρο της φούσκας με μια καρφίτσα και με τη σπάτουλα διώξτε τον αέρα προς την τρύπα. Αν θέλετε μετά γυρίσετε και κολλήστε και τις άκρες στα εσωτερικά των φύλλων. Αλλιώς ξακρίστε με ένα κοπίδι τις άκρες γύρω-γύρω και έχετε τελειώσει.

   Δείτε στα παρακάτω βίντεο εφαρμογές με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω:

   Βίντεο1  Βίντεο2  Βίντεο3   Βίντεο4   Βίντεο5   Βίντεο6   Βίντεο7

   * Θέλετε τη βοήθεια ή τη συμβουλή μας?